Tämä päivä ei alkanut niin kovin hyvin. Kinattiin avokin kanssa (mikä ei ole kovin harvinaista aamuisin, minä kun en ole mikään päivänsäde herätessäni) ja sitten lähdettiin kauppaan. Bensamittaria vilkaistessani kysyin että onko bensakanisteri kyydissä (täältä on n. 20 km tankille). "Ei sitä tartte, kyllä päästään perille asti". Joopa joo..Isolle tielle päästyämme kiihdyttelin kaheksaankymppiin ja sittenpä se bensa loppui. Parkkeerasin tienlaitaan ja muutaman kirosanan saattelemana lähdin kävelemään takaisin hakemaan sitä kanisteria. Onneksi ei sentään vettä satanut! Varmaankin näytin aikamoiselta myrskynmerkiltä ohikulkijoista..No loppu reissu menikin sitten onneksi ilman suurempia kommelluksia.

Sitten jos vähän juttua elukoista..Tässä kun on nyt ollut muutama sadepäivä niin mukavuudenhaluinen Möykkynen ei ole ihmeemmin nenäänsä ulos pistänyt. Käynyt ilmeisesti lähinnä tarpeillaan, kun ei ole hiekkalaatikkoon mitään ilmestynyt..Meidän neiti kun ei tykkää kastua. Myttyäkään en ole raatsinut ulos viedä, paitsi äsken, kun ei ihme kyllä vettä oo tänään satanut, vaikka aika synkkiä pilviä joka puolella. Täytyy varmaan pikku-ukko (siis kyse edelleen Mytty-kanista, rakkaalla lapsella on monta nimeä) kohta sisälle hakea, tuntuu tuolla sireenipuskan juurella noita itikoita olevan aika lailla pientä kiusaamassa.

Kamala himo päästä kiertelemään kirppareita ja kierrätyskeskuksia! Ostella kaikkea sisustusjuttuja...vaikka vielä ei ole edes sitä asuntoakaan. Tähän mennessä olleissa asunnoissa ei ole jaksanut nähdä vaivaa sisustella, vaikka siitä tykkäänkin. Yksikään kun ei ole vielä tuntunut "kodilta", pelkkiä asumuksia vaan. Olen niiiiiin kurkkua myöten täynnä kerrostaloasumista! Mutta ilmeisesti se on taas pakko sellaiseen muuttaa. On nuo rivi-, pari- ja omakotitalot kiven alla :( No jospa siinä samalla sitten etsiskelisi semmoisia..