8 astetta lämmintä ja sataa tihuttanut koko päivän. Yök..ja tällaista on luvassa vissiin ens viikollekin!

Eilen käytiin kattomassa paritalon puolikasta. Sellanen ihana vanha puutalo, ihastuin siihen heti! Alakerrassa kaksi huonetta, keittiö ja eteinen..Keittiössä puuhella ja molemmissa huoneissa takka! Yläkerrassa kylpyhuone ja makkari, jossa jonkunnäköinen kaasulämmitin:) Illalla nukkumaan käydessä haaveilin jo siitä asunnosta, miten järjestelisin huonekalut, minkälainen sisustus ynnä muuta sellaista..Ja tänään haaveilu jatkui, kun kävin polttamassa roskia saunan uunissa. Luukun edessä olin kyykyssä ja tuijottelin tulta ja mietin, kuinka mukavaa tämäkin olisi siellä omassa kodissa..Huokaus.

Eipä sitten saatu sitä asuntoa. Tietenkään.

-----------------------------------------------------------------

Piti tässä välissä käydä syömässä tuoreita karjalanpiirakoita kaffen kera, nam!

Niin, jatkaakseni aiheesta jonka tämä taukonen keskeytti..Soitettiin sieltä kiinteistönvälitysfirmasta iltapäivällä ja murskattiin minun unelmoinnit. Ei pitäisi mennä asioitten edelle ja ruveta rakentelemaan pilvilinnoja, mutta minkäs ihminen luonteelleen voi..Nooh, kohti uusia pettymyksiä ;)

On vierähtänyt tovi kun viimeksi tänne kirjoittelin..Tässä välissä on valmistuttu, ajeltu muutama sata kilometriä, mökkeilty, leikattu nurmikkoa, kiroiltu hyttysiä ja nautittu kesästä :)

 Kuvan muokkaaminen meni viduiksi, enkä jaksanut tapella sen enempää sen kanssa, siksi on tuossa tuota tyhjää tilaa :( Kuitenkin, siinä ollaan paperit ja kukkaset kourassa ylpeinä!

Tässä yksinäinen telkänpoika mökin rannassa uiskentelemassa..Eu paljon arastellut kun istuttiin laiturilla ja kuunneltiin läppäriltä musiikkia, mie ja avokki, niin hänpä tuli ihan siihen lähelle polskimaan. Hienosti sukeltelikin, ja mie räpsin kuvia minkä ehdin :) Missä lie hänen perhe ollut :(

Mökkitietä ajelemassa, kamalan sumea kuva :P