Otsikossahan tuli jo mitä tänään oon puuhaillut..Mie V-I-H-A-A-N ruohon leikkuuta! Ja sitä masiinaa..Huoh! Itikat syö, hiki valuu ja koko ajan pelko persiissä että mie hajotan sen koneen tai se räjähtää (tiedän, huvittavaa, mutta oon koko pienen ikäni pelänny ruohonleikkuria :) ) tai että mie ajan sen johonkin piilossa olevaan kiveen. No mutta alottamisen vaikeuden jälkeen se meni suht kivuttomasti ja yllättävän nopsasti. Jos ja toivottavasti kun tämä paikka on joskus tulevaisuudessa miun, niin vois tuota nurmikkopinta-alaa hieman karsia..Ei sitä nyt noin paljon tartte olla!

Möykky tuossa vieressä pöydällä vahtaa ikkunasta ulos. Murisi (!) kun äsken yks iskän tuttu ajo pihaan. Ei kyllä ennen ole moista tehnyt! Tänään taas nukkunu suurin piirtein koko päivän. No, olihan se yön ulkona. Mielenkiintoisen paikan valitsi päiväunilleen: Sohvin kuskin penkin :) Harmi kun ei taas älynny ottaa kuvaa. Tosin äsken kun juhannusruusuista olin kuvia räpsimässä, niin patterit loppui. Sainkohan jopa kaksi kuvaa otettua, näinköhän kumpainenkaan onnistui..

 

 

 

No kyllähän nuo kukkasiksi tunnistaa :)

Huomenna aamulla lähdetään avokin kanssa siskon lapsia hoitamaan. Tai no lähinnä nuorimmaista, kaksi muuta kun jo osaavat itsekseenkin olla. Kamala kun hirvittää, mie en oikeen osaa lapsien kanssa olla..En oo ikinä ollu mitenkään luonteva, vaikka ei niissä nyt mitään "vikaa" ole, mutta ei vaan ole miun juttu. Vaikea selittää, mutta ehkä joku ymmärtää :) Ikinä ei oo ollut ajatusta, että lapsen/lapsia haluaisin ja tulevaisuuden haaveistakin ne puuttuu. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka mieli muuttuisi, mutta tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen näin!